Merete & Anna “Anna sender mig altid billeder, så jeg ved, hvordan det går. Det kan jeg rigtig godt li'”

Introduktion

Merete kom straks godt ud af det med sin dagplejer, Anna. "Fra start af vidste hun, hvordan hun skulle berolige mig og mit sind, ved at sende billeder af Isabella."

Hvorfor valgte du en dagplejer?

Merete: Jeg synes, det er vigtigt, at Isabella møder andre børn, og lærer hvordan, man leger sammen med andre. Men jeg syntes, at daginstitutionen var for fyldt, så jeg ledte i stedet efter en dagplejer. Jeg kunne rigtig godt lide Anna fra start af.

Hvordan gik de første par uger?

Merete: Isabella græd meget de første uger. Jeg havde rigtig dårlig samvittighed, da jeg følte, at jeg bare afleverede mit grædende barn til en anden. Men Anna håndterede det rigtig godt. Hun beroligede mig, sendte mig beskeder og billeder om, hvordan det gik. Og det gør hun faktisk stadig. Det er jeg rigtig glad for.

Anna (dagplejer):

Merete og jeg har et godt bånd, og vi kan fortælle hinanden alt. Isabella er fantastisk. Jeg kan se, at hun nyder at have andre børn at lege med. Hver gang Isabella træder ind i en ny fase eller udvikler sig mere, så snakker Merete og jeg om, hvordan vi skal håndtere det. I sidste uge modtog jeg en video fra Merete, som viste Isabella tage sine første skridt derhjemme. Vi heppede begge på Isabella!

Find selv en babysitter eller et babysitterjob!