Arbejder du på en artikel om Sitly?

Tjek vores ressourcer til pressen
Send os en e-mail på: info@sitly.dk

Information til pressen

Sitly er en platform, der skaber kontakt mellem familier og babysittere eller dagplejere. Den blev grundlagt i 2009 af Jules van Bruggen, der, efter han selv blev forælder, så et behov for denne service. Sitly er blevet det største site for børnepasning i Danmark med over 49.000 registrerede babysittere og forældre.

Er du ved at skrive en historie om Sitly?

Kontakt info@sitly.dk

Sitly blev grundlagt i 2009 og er blevet den hurtigst voksende, internationale platform, der skaber kontakt mellem familier og babysittere eller dagplejere, og som gør det muligt at finde fleksibel børnepasning i hjemmet til en overskuelig pris. Over en million registrerede familier, barnepiger og dagplejemødre i 14 forskellige lande bruger i dag Sitly. Sitly's mål er at gøre det muligt for forældre at finde børnepasning på en fleksibel måde, hvor børn er hjemme i deres trygge omgivelser.

Hvad er Sitly?

Med Sitly kan du finde en babysitter, dagplejer, eller en familie, du kan babysitte for, i dit område. Du kan nemt kontakte dem, arrangere et interview og lave videre aftaler. Det er op til dig at beslutte, hvilken babysitter eller familie, der er bedst for dig, så du kan selv vælge, hvem du kontakter.

Er der nogle forpligtelser, når jeg tilmelder mig?

Nej. Tilmeldingen er uden forpligtelser, og det er gratis. Du vælger selv, om du vil takke ja til et interview med forældre, babysittere og/eller dagplejere i dit område. Det er helt op til dig at arrangere noget med en babysitter eller en familie.

Bliver forældre, babysittere og dagplejere screenet af Sitly?

Du skal se Sitly som en online markedsplads. Alle kan tilmelde sig eller sende beskeder. Vi screener ikke folk på forhånd, men vi tjekker naturligvis regelmæssigt, om folk sender upassende beskeder. Det er op til forældre og babysittere at vælge, hvad de leder efter på Sitly. Vi råder dig til at være forsigtig og eksempelvis bede om udtalelser og planlægge et interview. På denne måde vil du være i stand til at danne dig det bedste billede af en potentiel babysitter eller familie.

Sitlys team

Sitly's historie

Sitly blev grundlagt af Jules van Bruggen, efter han opdagede, hvor svært det var at finde pålidelig børnepasning til sin nyfødte søn. "Vi oplevede, at det var meget svært at finde den rette pasning. Det tog os et år, før vi fandt en dagplejer, der stadig havde en ledig plads, og i mellemtiden havde vi et stort behov for barnepiger."

Læs Sitly's historie

Brandet aktiver