2014

Telegraaf, maj 2014

2013

Volkskrant, oktober 2013
BNR (part 1), oktober 2013
BNR (part 2), oktober 2013
EenVandaag, april 2013
BNR, januar 2013
BNR, januar 2013

2012

RTL.nl, juni 2012
Red Magazine, februar 2012

2010

Spits, juni 2010
Opzij, januar 2010
Viva Mama, januar 2010

2009

Intermediair, oktober 2009
Intermediair.nl, oktober 2009

Arbejder du på en artikel om Sitly?

Tjek vores ressourcer til pressen
Send os en e-mail på: info@sitly.dk

Information til pressen

Sitly er en platform, der skaber kontakt mellem familier og babysittere eller dagplejere. Den blev grundlagt i 2009 af Jules van Bruggen, der, efter han selv blev forælder, så et behov for denne service. Sitly er blevet det største site for børnepasning i Danmark med over 35000 registrerede babysittere og forældre.

Er du ved at skrive en historie om Sitly?

Kontakt info@sitly.dk

Sitly blev grundlagt i 2009 og er blevet den hurtigstvoksende, internationale platform, der skaber kontakt mellem familier og barnepiger eller dagplejere, og som gør det muligt at finde fleksibel børnepasning i hjemmet til en overskuelig pris. Over en million registrerede familier, barnepiger og dagplejemødre i 9 forskellige lande bruger i dag Sitly. Sitlys mål er at gøre det muligt for forældre at finde børnepasning på en fleksibel måde, hvor børn er hjemme i deres trygge omgivelser.

Hvad kan Sitly tilbyde forældre?

Sitly tilbyder forældrene muligheden for at få kendskab til andre forældre, babysittere, barnepiger og dagplejere i deres lokalområde, således at de kan planlægge børnepasning sammen. Ud over at finde en barnepige eller børnepasser kan forældrene ligeledes tage kontakt til hinanden. Ganske enkelt for at finde en legekammerat i området, eller for eksempel for at dele en barnepige eller børnepasser for at dele udgifterne.

Hvad kan Sitly tilbyde barnepiger og børnepassere?

En babysitter/barnepige eller dagplejer kan via Sitly finde forældre i deres lokalområde, som er på på udkig efter en babysitter/barnepige og/eller dagplejer. Du kan tage kontakt til dem, lære dem at kende, og muligvis arrangere børnepasning med dem.

Hvordan kommer jeg i kontakt med en person?

Gå til en anden brugers profil og klik på "send besked." Du vil først blive bedt om at abonnere på et Premium medlemskab. Når du har sendt meddelelsen, vil vi sende en e-mail til denne person og gøre ham/hende opmærksom på, at han/hun har modtaget en besked. De personer, som du har sendt en besked til, kan gratis svare tilbage på dine beskeder.

Vi deler aldrig dine personlige oplysninger med andre såsom din adresse, e-mail eller telefonnummer. Så det er op til dig, at give dette til andre.
Sitlys team

Vores historie

Sitly blev grundlagt af Jules van Bruggen, efter han opdagede, hvor svært det var at finde pålidelig børnepasning til sin nyfødte søn. "Vi oplevede, at det var meget svært at finde den rette pasning. Det tog os et år, før vi fandt en dagplejer, der stadig havde en ledig plads, og i mellemtiden havde vi et stort behov for barnepiger."

Læs vores historie

Brandet aktiver