Skriv dit spørgsmål

Om Sitly

Hvad kan Sitly tilbyde forældre?

Sitly tilbyder forældrene muligheden for at få kendskab til andre forældre, babysittere, barnepiger og dagplejere i deres lokalområde, således at de kan planlægge børnepasning sammen. Ud over at finde en barnepige eller børnepasser kan forældrene ligeledes tage kontakt til hinanden. Ganske enkelt for at finde en legekammerat i området, eller for eksempel for at dele en barnepige eller børnepasser for at dele udgifterne.

Er der forpligtelser forbundet med tilmelding på Sitly?

Nej, tilmelding er gratis og uforpligtende. Du kan på denne måde selv bestemme, hvorvidt du ønsker at acceptere en invitation til at møde forældre, babysittere, barnepiger eller dagplejere der bor tæt på dig. Du er i fuldkommen kontrol.

Bliver forældre, babysittere, barnepiger og dagplejere kontrolleret af Sitly?

Sitly kan betragtes som et online mødested. Vi kontrollerer regelmæssigt, at der ikke sendes upassende beskeder via siden. Men på trods af dette råder vi forældrene til at være selektive med de kontakter der rådighed på Sitly. Vi råder dig til at være forsigtig, når du foretager et valg, for eksempel ved at bede om referencer fra babysittere/barnepiger og dagplejere, og arrangere et møde, for at udvikle et præcist indtryk af hinanden.

Hvad koster Sitly?

Tilmelding er gratis og uforpligtende. Du kan også læse og svare på beskeder fra andre helt gratis. Har du fundet et match, og er klar til at sende en besked til en anden bruger? Så er det tid til at opgradere til et Premium medlemskab.Premium medlemskab forældre:1 måned 250 kr3 måneder 375 kr (125 kr per måned)12 måneder 720 kr (60 kr per måned)Premium medlemskab babysittere/dagplejere3 måneder 120 kr (40 kr per måned)12 måneder 240 kr (20 kr per måned)Et Premium medlemskab bliver automatisk forlænget ved slutningen af dit medlemskab, for hver følgende måned bliver du debiteret det samme månedlige beløb, som du hidtil har betalt.

Min konto

Kan jeg afmelde Sitly?

Ja, der er en mulighed for at afmelde dig tjenesten under dine profilindstillinger. Log ind og gå til Mine indstillinger/Profilindstillinger, og vælg deaktiver eller slet. Dine oplysninger vil så ikke længere være synlige for andre forældre, barnepiger eller børnepassere.

Jeg har anmodet om en ny adgangskode, men systemet godkender den ikke. Hvad nu?

Sørg for at du har klikket på aktiveringslinket i emailen med din nye adgangskode. Først da vil din nye adgangskode aktiveres.

Hvordan ændrer jeg min adgangskode?

Log ind, og klik på 'mine indstillinger'. I fanen 'profilindstillinger' har du mulighed for at ændre din adgangskode.

Privatlivets fred

Hvad bruges mine adresseoplysninger til?

Dine adresseoplysninger bruges til at vise andre tilmeldte brugere hvor du bor, dette gøres ved, at du bliver vist som et ikon på et kort over dit lokalområde. På denne måde ved andre forældre, barnepiger og børnepassere at du er en nabo, og de kan herefter tage kontakt til dig via Sitly. Vi angiver aldrig din gade eller husnummer. Vi deler aldrig adresseoplysninger med tredjeparter.

Privatlivets fred

Kan andre se mine personlige oplysninger?

Det er kun dit fornavn og billede, der er synligt for andre. Dine adresseoplysninger forbliver skjulte, og kan ikke ses af andre.

Bliver mine personlige oplysninger gemt sikkert?

Vi tager beskyttelsen af dine personlige oplysninger alvorligt. Som sådan, er hjemmesiden forsynet med ekstra sikkerhed. Hjemmesiden er beskyttet af et såkaldt SSL-certifikat, for at beskytte trafikken mellem besøgende og serveren, så det ikke kan opfanges af uønskede parter. Dette certifikat krypterer de oplysninger, der sendes frem og tilbage, og er bedre kendt som en "hængelås" eller "https-version" af en hjemmeside.

Om Sitly

Hvad kan Sitly tilbyde barnepiger og børnepassere?

En babysitter/barnepige eller dagplejer kan via Sitly finde forældre i deres lokalområde, som er på på udkig efter en babysitter/barnepige og/eller dagplejer. Du kan tage kontakt til dem, lære dem at kende, og muligvis arrangere børnepasning med dem.

Hvordan kommer jeg i kontakt med en person?

Gå til en anden brugers profil og klik på "send besked." Du vil først blive bedt om at abonnere på et Premium medlemskab. Når du har sendt meddelelsen, vil vi sende en e-mail til denne person og gøre ham/hende opmærksom på, at han/hun har modtaget en besked. De personer, som du har sendt en besked til, kan gratis svare tilbage på dine beskeder.

Vi deler aldrig dine personlige oplysninger med andre såsom din adresse, e-mail eller telefonnummer. Så det er op til dig, at give dette til andre.

Hvordan kan andre komme i kontakt med mig?

Andre kan få fat på dig ved at abonnere på et Premium medlemskab, hvilket giver dem mulighed for at sende dig en besked via Sitly. Vi vil derefter sende dig en e-mail for at underrette dig. Du vil være i stand til at besvare denne besked gratis.

Min konto

Hvordan annullerer jeg mit Premium medlemskab?

Du kan opsige dit Premium medlemskab ved at gå til https://www.sitly.dk/indstillinger/premium. Du kan til enhver tid opsige medlemskabet uden ekstra gebyrer eller andre omkostninger.

Hvordan ændrer jeg min adresse?

Log ind og gå til Mine indstillinger/Personlige oplysninger. Du kan ændre din adresse i denne sektion.

Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål?

Kontakt os