Skriv dit spørgsmål

Information

Hvad koster Sitly?

Tilmelding er gratis og uden forpligtelser. Du kan også læse og besvare beskeder gratis. Har du fundet en fantastisk babysitter, og vil du gerne kontakte hende først? Så skal du have et Premium-abonnement.Priserne:1 måned: 250 kr. per måned

3 måneder: 375 kr. (175 kr. per måned)Dit Premium-medlemskab bliver automatisk fornyet i slutningen af medlemskabsperioden, og det forlænges med samme periode som den oprindeligt valgte periode. Du kan opsige dit medlemskab når som helst.

Hvordan finder jeg en babysitter online?

Det er vigtigt at tænke over, hvad for en slags babysitter du leder efter. Du kan derefter skrive en 'ønskeliste' og en liste over egenskaber. Med listen over egenskaber kan du lede efter en babysitter på en online platform. På de fleste platforme er du selv nødt til at screene. Så sørg for, at I planlægger et interview og bed om udtalelser. Har du fundet en babysitter? Så kan I aftale en prøveperiode. 

Hvordan planlægger jeg et interview med min nye babysitter?

Bed om udtalelser og oplysninger om erfaring inden interviewet med din nye babysitter. Du har mulighed for at ringe til andre forældre, for at se, hvad de synes om babysitteren, inden interviewet. Stil spørgsmål, du synes er vigtige, og se, om hun og dine børn er et godt match.

Hvilke spørgsmål skal jeg stille under et interview?

Hvad du ønsker at vide om din nye babysitter, er meget individuelt. Du finder måske nogle ting vigtigere, end andre forældre gør. Men det er altid godt at tale om hendes erfaring, motivation, ledighed og løn. Du skal også stole på din mavefornemmelse, så du er sikker på, at babysitteren er den rette for din familie.

Hvad koster en babysitter?

Prisen for en babysitter afhænger af mange ting såsom alder, erfaring, antallet af børn, der skal passes, samt der, hvor babysitteren bor. Det er altid godt at tjekke mindsteløn og starte derfra. 

Hvad er en dagplejer?

En dagplejer tilbyder børnepasning i eget hjem. Hun har relevant uddannelse og alle relevante certifikater. En dagplejer kan passe op til 5 børn på samme tid, og er registreret ved kommunen. Du kan ansøge om tilskud, når du anvender en registreret dagplejer. 

Information

Hvad koster Sitly?

Tilmelding er gratis og uden forpligtelse. Du kan også læse og besvare beskeder gratis. Har du fundet en fantastisk familie, og vil du gerne kontakte dem først? Så skal du have et Premium-abonnement.Priserne:1 måned: 99 kr. per måned

3 måneder: 207 kr. (69 kr. per måned)Dit Premium-medlemskab bliver automatisk fornyet i slutningen af medlemskabsperioden, og det forlænges med samme periode som den oprindeligt valgte periode. Du kan opsige dit medlemskab når som helst.

Hvad kan jeg tjene som babysitter?

Hvor meget, du kan tjene som babysitter, afhænger af din alder, erfaring, hvor mange børn, du babysitter, og hvor du bor. Det er altid bedst at starte med mindstelønnen og tage den derfra. 

Skal jeg sende mit CV til jer?

Nej. Du kan angive alle de oplysninger, du ønsker at dele med forældre, direkte på din profil.

Hvordan kan jeg begynde at babysitte?

Hvis du ikke har meget erfaring endnu, er du nødt til at gøre en ekstra indsats for at finde et job. Forældre foretrækker erfarne babysittere. Du kan spørge forældre, om du kan hjælpe med at passe deres børn, mens forældrene er hjemme. Du kan spørge, om du må passe dine mindre søskende, niecer eller nevøer, eller naboens børn. Dette vil alt sammen give dig mere erfaring, og det vil øge dine chancer for at finde et godt babysitterjob.

Hvordan finder jeg hurtigt arbejde som babysitter?

Du skal sørge for, at din profil ser perfekt ud, hvis du leder efter et babysitterjob på nettet. Fortæl familier om dig selv, hvad du leder efter, hvorfor du kan lide at babysitte, og hvornår du er ledig. Tilføj også et godt profilbillede af dig selv.

Hvordan forbereder jeg mig på et interview med en ny familie?

Forberedelse er det vigtigste: Der er meget generel information, som forældre vil spørge dig om. De vil eksempelvis bede dig om at fortælle om dig selv, hvorfor du kan lide at babysitte, eller om din relevante erfaring. Dette er spørgsmål, du kan forberede dig på hjemmefra. 

Information

Hvad koster Sitly?

Tilmelding er gratis og uden forpligtelse. Du kan også læse og besvare beskeder gratis. Har du fundet en fantastisk familie, og vil du gerne kontakte dem først? Så skal du have et Premium-abonnement.Priserne:1 måned: 99 kr. per måned

3 måneder: 207 kr. (69 kr. per måned)Dit Premium-medlemskab bliver automatisk fornyet i slutningen af medlemskabsperioden, og det forlænges med samme periode som den oprindeligt valgte periode. Du kan opsige dit medlemskab når som helst.

Hvordan bliver jeg dagplejer?

Der er visse krav, du skal opfylde for at blive dagplejer. Det er ikke alle, der kan blive dagplejer. Tjek med din kommune for at finde ud af mere. 

Om Sitly

Hvad er Sitly?

Med Sitly kan du finde en babysitter, dagplejer, eller en familie, du kan babysitte for, i dit område. Du kan nemt kontakte dem, arrangere et interview og lave videre aftaler. Det er op til dig at beslutte, hvilken babysitter eller familie, der er bedst for dig, så du kan selv vælge, hvem du kontakter.

Er der nogle forpligtelser, når jeg tilmelder mig?

Nej. Tilmeldingen er uden forpligtelser, og det er gratis. Du vælger selv, om du vil takke ja til et interview med forældre, babysittere og/eller dagplejere i dit område. Det er helt op til dig at arrangere noget med en babysitter eller en familie.

Bliver forældre, babysittere og dagplejere screenet af Sitly?

Du skal se Sitly som en online markedsplads. Alle kan tilmelde sig eller sende beskeder. Vi screener ikke folk på forhånd, men vi tjekker naturligvis regelmæssigt, om folk sender upassende beskeder. Det er op til forældre og babysittere at vælge, hvad de leder efter på Sitly. Vi råder dig til at være forsigtig og eksempelvis bede om udtalelser og planlægge et interview. På denne måde vil du være i stand til at danne dig det bedste billede af en potentiel babysitter eller familie.

Hvordan fungerer Sitly-appen?

Du kan registrere dig, lave en profil og søge efter din ideelle babysitter eller den perfekte familie i dit område via appen. Appen er særdeles brugervenlig og tilbyder flere funktioner end den almindelige desktop-version. Du kan downloade appen gennem Google Play Store eller via Apple Store.

Min konto

Hvordan kontakter jeg andre medlemmer?

Du kan snakke med andre ved at gå til deres profil og klikke på "Send besked". Du skal først have et Premium-abonnement. Vi sender en e-mail til den person og en push-notifikation via Sitly-appen, så snart du har sendt din besked. Medlemmet, du har sendt beskeden til, kan besvare den gratis. Vi deler aldrig dine personlige oplysninger såsom adresse, e-mail eller telefonnummer. Det er op til dig at beslutte, om du ønsker at dele de oplysninger.

Hvordan kommer andre i kontakt med mig?

Andre medlemmer kan kontakte dig, når de har et Premium-abonnement. Når et medlem sender dig en besked igennem Sitly, modtager du en notifikation via e-mail eller en push-meddelelse gennem appen. Du kan altid besvare beskeder gratis.

Hvordan skifter jeg mit kodeord?

Log ind og klik på "Mine Indstillinger". Vælg herefter "Profilindstillinger, og så vil du være i stand til at skifte kodeord med det samme. 

Jeg har anmodet om et nyt kodeord, men jeg har ikke modtaget en e-mail. Hvad gør jeg nu?

Hvis du anmoder om et nyt kodeord, vil du modtage en e-mail med et link til at nulstille dit kodeord. Du skal tjekke din spam-mappe, hvis der ikke er nogen e-mail i din indbakke. Har du ikke modtaget nogen e-mail? Så skal du venligst kontakte kundeservice.

Hvordan kan jeg ændre min addresse?

Gå til "Mine Indstillinger". Under din ledighed kan du finde din nuværende addresse og ændre den til din nye. 

Jeg ønsker ikke at modtage ugentlige e-mails. Hvordan ændrer jeg dette?

Gå til "Mine Indstillinger" og klik derefter på "Profilindstillinger" for at ændre dine mailindstillinger. Du kan ændre dine præferencer, så du ikke længere modtager ugentlige e-mails.

Hvordan stopper jeg mit Premium-abonnement?

Du kan stoppe dit Premium-abonnement ved at logge ind, gå til "Mine Indstillinger" og vælge "Premium status". Her har du mulighed for at annullere dit abonnement."Når du har abonneret via Apple iTunes, er det også via din iTunes-konto, at du skal opsige dit abonnement. Apple fungerer som en mellemmand for betalinger mellem Sitly og brugerne. Du kan finde instruktioner til, hvordan du opsiger ethvert Apple-abonnement her: https://support.apple.com/en-gb/HT202039Når du har abonneret på et Premium-medlemskab gennem Sitly Android appen kan du opsige det i Google Play. Du kan finde opsigelsesinstruktionerne til ethvert Android-abonnement her: https://play.google.com/store/account/subscriptionsBemærk venligst: Dit abonnement bliver ikke automatisk opsagt, ved at du afinstallerer appen, skjuler eller fjerner din konto! Du skal opsige dit abonnement i Google Play eller iTunes.Dit Premium-medlemskab bliver automatisk fornyet i slutningen af medlemskabsperioden, og det forlænges med samme periode som den oprindeligt valgte periode. Du kan opsige dit medlemskab når som helst.

Kan jeg ændre min profil til babysitter, forælder eller dagplejer?

Dette er desværre ikke teknisk muligt. Det bedste, du kan gøre, er at slette din "gamle" profil, og derefter tilmelde dig på ny som en forælder, babysitter eller dagplejer. 

Kan jeg annullere min konto på Sitly?

Gå til "Mine Indstillinger og vælg "Profilindstillinger". Hvis du midlertidigt ikke har brug for børnepasning, eller hvis du allerede har fundet arbejde, kan du skjule din profil, indtil næste gang du logger ind. Din profil vil ikke være synlig for andre forældre, babysittere eller dagplejere. Men hvis du har brug for en babysitter eller et job i fremtiden, så har du ikke mistet alle dine oplysninger, hvilket ville være tilfældet, hvis du slettede din konto.

Privatlivets fred

Er mine personlige oplysninger synlige for andre?

Som babysitter eller dagplejer er det kun dit fornavn, billede og alder, der er synligt for andre medlemmer. Som forælder er det kun dit fornavn, billede og antal børn samt deres alder, der vises. Vi viser også din cirka beliggenhed på et kort, så forældre og babysittere kan se, hvor tæt eller langt væk du bor fra dem. Din præcise beliggenhed er ikke synlig. Din adresse er skjult og er ikke synlig for andre Sitly-medlemmer.

Bliver mine personlige oplysninger sikkert opbevaret?

Vi finder det yderst vigtigt at beskytte dine personlige oplysninger. Derfor beskytter vi vores hjemmeside med et såkaldt SSL-certifikat. Dette certifikat krypterer oplysninger, der bliver sendt frem og tilbage. Du kan se, at hjemmesiden er beskyttet ved hjælp af den lille hængelås i din browser.

Hvad er grunden til, at I skal bruge min adresse?

Din adresse bruges til at vise andre tilmeldte brugere, hvor du sådan cirka bor, ved at placere et ikon på kortet over dit område. På denne måde kan forældre, babysittere eller dagplejere se, at du bor i området, og derved skabe kontakt igennem Sitly. Vi afslører aldrig dit vejnavn eller husnummer, og vi deler heller aldrig din adresse med tredjeparter.

Er det trygt at bruge Sitly?

Sitly er en online platform, hvor forældre og babysittere i det samme område kan finde hinanden. Du kan mere eller mindre se, hvor de bor. Når du møder en babysitter, planlægger du et interview og kigger på deres anbefalinger, ligesom du ville gøre, hvis du fandt en babysitter gennem familie eller venner. Det er faktisk blot en udvidelse af din horisont; du vil se babysittere i området, som du ikke kendte før, men som måske blot bor et par hundrede meter væk.Hvad gør Sitly ved sikkerheden? Vi laver manuelle tjeks for at se, at alt er, som det skal være, og vi får advarsler på vores platform, der fortæller os, hvis der foregår noget usædvanligt. Vi tilbyder et trygt miljø, hvor du kan sende beskeder, og vi giver babysittere muligheden for at uploade deres anbefalinger. Vi tager alle idéer og beskeder om sikkerhed meget alvorligt. Har du et spørgsmål omkring sikkerheden på vores platform, eller har du modtaget en besked, som du mener er upassende? Så kontakt venligst vores kundesupport på info@sitly.dk.

Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål?

Kontakt os