Charlotte & Fillipa “Da Fillipa kom til et jobinterview, begyndte hun næsten at lege med Zara med det samme, og Noah kravlede rundt på hende.”

Introduktion

Fillipa passer sommetider Noah og Zara. Charlotte vidste, at hun havde fundet sit match, da Fillipa straks begyndte at lege med børnene. "Noah var ked af, at hun var nødt til at tage hjem efter interviewet, så han sagde, at jeg kunne gå i stedet for."

Charlotte (mor):

Fillipa er meget udadvendt, og det er jeg også, så da vi talte sammen, kom vi straks godt ud af det med hinanden. Men det er vigtigere, at børnene også kan lide hende. Det er trods alt dem, der skal bruge mest tid sammen med hende. Da hun kom for at møde børnene, legede hun på gulvet med Zara inden for et par minutter. Det tog lidt længere tid for Noah, men efter et stykke tid ville han også gerne lege. Jeg vidste med det samme, at Fillipa var den rette babysitter for os.

Charlotte (mor):

"Da vi var færdige med interviewet, spurgte Noah mig, om jeg kunne tag ud i aften, så Fillipa kunne blive. Han havde ikke lyst til at give slip på hende. Jeg havde ikke planer om at tage i byen den aften, men jeg tog ud for at handle ind i et stykke tid, så vi kunne finde ud af, om det ville fungere. Fillipa påtog sig straks opgaven, og jeg var overhovedet ikke bekymret."

Fillipa (babysitter):

"Interviewet gik stille og rolig. Zara er en meget sød baby, der næsten altid smiler, og Noah kan lide at tumle rundt. På et tidspunkt tog han min hånd og sagde: ""Mor, kan Fillipa babysitte os i aften?"" Charlotte tog i stedet for ud at handle ind, og mens hun var væk, legede vi tre i legerummet. Han var ikke glad for, at hans mor kom så hurtigt tilbage, så det var en rigtig god start!"

Find selv en babysitter eller et babysitterjob!