Mere end 9.900 babysitterjobs på Sitly! Find babysitterjobs i dit område, snak med dem & aftal et interview

Sådan fungerer det for babysittere og barnepiger

Er forælder

Over 49.000 familier og babysittere i hele Danmark er på Sitly. Du kan nemt finde en familie at babysitte for.

Step 1 1. Udfyld din info

Tilføj din ledighed, din erfaring og lønkrav på din profil, og upload et billede, du også ville bruge på dit CV. Baseret på dine filtre vil du se familierne, der passer bedst til dig.

Step 2 2. Se familieprofiler

Hvis du ser en familie, du kan lide, kan du besøge deres profil for at lære mere om dem. Læs om deres børn, og hvad de leder efter i en babysitter for at se, om det er et match.

Step 3 3. Mød familier

Send en besked til de forældre, du kan lide. Hvis du synes om samtalen, kan I aftale et interview, så du kan lære dem og deres børn at kende. Efter interviewet kan du beslutte dig for, om det er et match.

Har du et spørgsmål til os?

Hvad er Sitly?

Med Sitly kan du finde en babysitter, dagplejer, eller en familie, du kan babysitte for, i dit område. Du kan nemt kontakte dem, arrangere et interview og lave videre aftaler. Det er op til dig at beslutte, hvilken babysitter eller familie, der er bedst for dig, så du kan selv vælge, hvem du kontakter.

Er der nogle forpligtelser, når jeg tilmelder mig?

Nej. Tilmeldingen er uden forpligtelser, og det er gratis. Du vælger selv, om du vil takke ja til et interview med forældre, babysittere og/eller dagplejere i dit område. Det er helt op til dig at arrangere noget med en babysitter eller en familie.

Bliver forældre, babysittere og dagplejere screenet af Sitly?

Du skal se Sitly som en online markedsplads. Alle kan tilmelde sig eller sende beskeder. Vi screener ikke folk på forhånd, men vi tjekker naturligvis regelmæssigt, om folk sender upassende beskeder. Det er op til forældre og babysittere at vælge, hvad de leder efter på Sitly. Vi råder dig til at være forsigtig og eksempelvis bede om udtalelser og planlægge et interview. På denne måde vil du være i stand til at danne dig det bedste billede af en potentiel babysitter eller familie.