Vær blandt 11.000+ forældre Find babysittere i dit område, snak med dem & aftal et interview.

Sådan fungerer det for forældre

Jeg er babysitter/dagplejer

Der er flere end 49.000 familier og babysittere på Sitly i Danmark. Du kan nemt finde en, der passer til dine behov.

Step 1 Fortæl os, hvad du leder efter.

Angiv dine præferencer og behov i din profil. Tænk over erfaring, ledighed eller løn. Du vil se de babysittere, der bedst passer til din situation. Du kan ændre filtrene når som helst.

Step 2 Se babysitterprofilerne

Se profilerne for at lære babysitterne at kende. Se deres erfaring, udtalelser og ledighed. Se, om det de tilbyder, passer til det, du leder efter i en babysitter, og skriv til dem, du kan lide.

Step 3 Mød babysitterne, du kan lide.

Hvis du synes om samtalen, kan I aftale et interview og lære hinanden bedre at kende.

Sikkerhed

Sitly er en online platform, hvor du nemt kan finde en babysitter eller dagplejer i dit eget kvarter. Det er en platform til at udvide din horisont - din ideelle babysitter bor måske lige rundt om hjørnet, uden at du ved det.

10 trin til at finde en babysitter

Det er godt at huske på disse ting, når du leder efter en babysitter

Vælg og anmeld din babysitter

Bed om deres udtalelser, og se, hvem der allerede anbefaler dem på Sitly. Aftal altid et interview, før du ansætter en babysitter. I kan også tale over telefonen eller videochat før det første møde. Derved kan du finde ud af, om babysitteren er den rette for dig.

Hold dine personoplysninger private

Angiv ikke personlige oplysninger som telefonnummer eller adresse i din profilbeskrivelse. Angiv kun disse, når du har snakket med en, som du gerne vil aftale et interview med.

Kontakt os, når du er i tvivl

Er der en, der beder om personlige oplysninger, uden at I tidligere har haft kontakt? Eller er der noget i samtalen, der bekymrer dig? Skriv til os på info@sitly.dk, og så kigger vi på det.

Har du et spørgsmål til os?

Hvad er Sitly?

Med Sitly kan du finde en babysitter, dagplejer, eller en familie, du kan babysitte for, i dit område. Du kan nemt kontakte dem, arrangere et interview og lave videre aftaler. Det er op til dig at beslutte, hvilken babysitter eller familie, der er bedst for dig, så du kan selv vælge, hvem du kontakter.

Er der nogle forpligtelser, når jeg tilmelder mig?

Nej. Tilmeldingen er uden forpligtelser, og det er gratis. Du vælger selv, om du vil takke ja til et interview med forældre, babysittere og/eller dagplejere i dit område. Det er helt op til dig at arrangere noget med en babysitter eller en familie.

Bliver forældre, babysittere og dagplejere screenet af Sitly?

Du skal se Sitly som en online markedsplads. Alle kan tilmelde sig eller sende beskeder. Vi screener ikke folk på forhånd, men vi tjekker naturligvis regelmæssigt, om folk sender upassende beskeder. Det er op til forældre og babysittere at vælge, hvad de leder efter på Sitly. Vi råder dig til at være forsigtig og eksempelvis bede om udtalelser og planlægge et interview. På denne måde vil du være i stand til at danne dig det bedste billede af en potentiel babysitter eller familie.