Find børnepasning, der er bedst til din familie

Skal du ud og spise med din partner, er der en uventet ændring i dit skema, eller har du blot brug for en anden type børnepasning? Intet problem. På Sitly finder du den babysitter eller dagplejer, der bedst passer til dine præferencer. Så er du i stand til at gøre de ting, du har lyst til, uden at bekymre dig om børnepasning.

Tilmeld dig gratis uden forpligtelser

Sitly's historie

"Sitly er opbygget af forældre til forældre. Vi ønsker, at dine børn får den bedste pasning, og vi vil gerne have, at du har ro i sindet, når du ikke kan være hjemme. Sitly er nu den hurtigst voksende platform, hvor babysittere og familier kan skabe kontakt." - Jules van Bruggen, grundlægger af Sitly.
Børnepasning er dyrt, tidspunkterne er ikke fleksible, og omgivelserne er ofte for stressende for små børn. Da Jules van Bruggen blev forælder og ledte efter fleksibel børnepasning, kunne han ikke finde en god løsning. Han bemærkede, at han ikke var den eneste, der havde problemer med dette, så han skabte sin egen løsning, og Sitly blev født.
Sitly blev grundlagt i Holland i 2009 og er nu aktiv i 14 lande, har over 7 millioner registrerede brugere og 38 medarbejdere.

Vores team

Jules Jules Grundlægger & CEO
Hubert Hubert Administration & Finans
Ronald Ronald CTO (Teknologichef)
Ivo Ivo Lead developer
Alex Alex iOS-udvikler
Roman Roman Android-udvikler
Marieke Marieke UX-UI Designer
Arnout Arnout Marketinganalytiker
Sira Sira Search marketing
Paula Paula Kvalitetsansvarlig
Linda Linda Social Media Marketing
Marloes Marloes Marketing