Kontakt Sitly

Søg i vores ofte stillede spørgsmål, eller udfyld formularen nedenfor for at kontakte os.

Har du et spørgsmål til os?

Dette er de tre mest stillede spørgsmål

Hvad kan Sitly tilbyde barnepiger og børnepassere?

En babysitter/barnepige eller dagplejer kan via Sitly finde forældre i deres lokalområde, som er på på udkig efter en babysitter/barnepige og/eller dagplejer. Du kan tage kontakt til dem, lære dem at kende, og muligvis arrangere børnepasning med dem.

Hvad kan Sitly tilbyde forældre?

Sitly tilbyder forældrene muligheden for at få kendskab til andre forældre, babysittere, barnepiger og dagplejere i deres lokalområde, således at de kan planlægge børnepasning sammen. Ud over at finde en barnepige eller børnepasser kan forældrene ligeledes tage kontakt til hinanden. Ganske enkelt for at finde en legekammerat i området, eller for eksempel for at dele en barnepige eller børnepasser for at dele udgifterne.

Hvordan kommer jeg i kontakt med en person?

Gå til en anden brugers profil og klik på "send besked." Du vil først blive bedt om at abonnere på et Premium medlemskab. Når du har sendt meddelelsen, vil vi sende en e-mail til denne person og gøre ham/hende opmærksom på, at han/hun har modtaget en besked. De personer, som du har sendt en besked til, kan gratis svare tilbage på dine beskeder.

Vi deler aldrig dine personlige oplysninger med andre såsom din adresse, e-mail eller telefonnummer. Så det er op til dig, at give dette til andre.
Fandt du ikke dit spørgsmål her? Besøg vores hjælp-side

Kontakt os

Udfyld formularen nedenfor for at kontakte os, eller send en e-mail til info@sitly.dk

Beskeden er sendt!

Tak for din henvendelse. Vi svarer dig hurtigst muligt!
Sendt

Leder du efter en babysitter eller et babysitterjob?

Sådan kommer du i gang Sådan fungerer Sitly