Kontakt Sitly

Søg i vores ofte stillede spørgsmål, eller udfyld formularen nedenfor for at kontakte os.

Har du et spørgsmål til os?

Dette er de tre mest stillede spørgsmål

Hvad er Sitly?

Med Sitly kan du finde en babysitter, dagplejer, eller en familie, du kan babysitte for, i dit område. Du kan nemt kontakte dem, arrangere et interview og lave videre aftaler. Det er op til dig at beslutte, hvilken babysitter eller familie, der er bedst for dig, så du kan selv vælge, hvem du kontakter.

Er der nogle forpligtelser, når jeg tilmelder mig?

Nej. Tilmeldingen er uden forpligtelser, og det er gratis. Du vælger selv, om du vil takke ja til et interview med forældre, babysittere og/eller dagplejere i dit område. Det er helt op til dig at arrangere noget med en babysitter eller en familie.

Bliver forældre, babysittere og dagplejere screenet af Sitly?

Du skal se Sitly som en online markedsplads. Alle kan tilmelde sig eller sende beskeder. Vi screener ikke folk på forhånd, men vi tjekker naturligvis regelmæssigt, om folk sender upassende beskeder. Det er op til forældre og babysittere at vælge, hvad de leder efter på Sitly. Vi råder dig til at være forsigtig og eksempelvis bede om udtalelser og planlægge et interview. På denne måde vil du være i stand til at danne dig det bedste billede af en potentiel babysitter eller familie.

Fandt du ikke dit spørgsmål her? Besøg vores hjælpeside

Kontakt os

Udfyld formularen nedenfor for at kontakte os, eller send en e-mail til info@sitly.dk

Beskeden er sendt!

Tak for din henvendelse. Vi svarer dig hurtigst muligt!
Sendt

Leder du efter en babysitter eller et babysitterjob?

Sådan kommer du i gang Mere info