Janne & Hannah “Det er rart, at Hannah laver ting med Nora og Fie, som jeg ikke kan finde tid til.”

Introduktion

Hannah babysitter sommetider Jannes to piger, Nora og Fie. Det meste af tiden bliver hun bedt om at tegne heste og enhjørninger, så snart hun træder ind ad døren.

Janne (mor):

Det gode ved Hannah er, at hun er så rolig. Hun kommer godt ud af det med begge piger, hun er meget stille og rolig. Det er ikke fordi, de hopper af glæde, når de ved, Hannah kommer, men de har det helt fint med det, når hun er her. Det er rart at have en babysitter, der kommer ofte. Hannah ved, hvor alt er, og hun behøver sjældent at spørge mere. Hun tjekker altid sovetider med os, og hun er selvsikker nok til selv at finde rundt i huset, så når vi er væk, ringer hun ikke og spørger om småting. Når hun er her, ved vi, at vi ikke skal bekymre os om noget.

Janne (mor):

"Nora og Fie spørger altid Hannah, om hun vil tegne sammen med dem, for Hannah er rigtig god til at tegne. De spørger for det meste efter heste og enhjørninger; de elsker dem. Hannah bliver sat i arbejde så snart hun træder ind af døren. Jeg ville ønske, jeg kunne tegne sammen med pigerne, men hverdagen er så travl for tiden. Jeg kan knap nok finde tid til at sidde ned og slappe af. Derfor er det skønt, at Hannah kan gøre dette sammen med dem. Det er noget specielt, som Hannah og børnene kan dele sammen."

Hannah (babysitter):

Jeg babysitter for det meste om aftenen. Før sengetid spiller vi et spil, eller også vil de have mig til at tegne. Vi sidder som regel ved bordet; vi tegner alle tre sammen. De beder mig for det meste om at tegne heste eller enhjørninger; dem kan jeg også godt li', så det gør mig ikke noget. Det ender som regel altid med, at jeg giver dem mine tegninger, og så får jeg deres.

Find selv en babysitter eller et babysitterjob!