Karen & Maria “Da Maria henter Joakim fra skole hver uge, behøver han ikke længere at tage i daginstitution.”

Introduktion

"Joakim, Karens søn, havde beklaget sig over fritidshjemmet i et stykke tid. ""Han har sagt i over et år, at han ikke længere kunne li' det. Til sidst endte vi med at lede efter en babysitter, der kunne hente ham efter skole."

Karen (mor):

"Jeg søgte med vilje efter en aktiv, yngre babysitter, som kunne underholde Joakim og holde ham beskæftiget. Jeg arbejder selv hjemmefra, så det er rart, hvis en babysitter ikke bare sidder på sofaen, men som også laver aktiviteter sammen med børnene. Det er også meget sjovere for Joakim, hvis der bliver organiseret noget til drenge i hans alder. Det blev der selvfølgelig også på fritidshjemmet, men det var bare ikke noget, der havde hans interesse.. Det var svært at finde en babysitter til om mandagen, tirsdagen og torsdagen, så nu har vi et par stykker, der skiftes om det."

Joakim (barn):

"Fritidshjemmet er bare kedeligt. Vi skulle lave mange kreative ting meget af tiden. Med Maria er det meget bedre, for så kan jeg bare tage hjem og lave sjove ting. Jeg kan også lege sammen med mine venner."

Maria (babysitter):

"Jeg har babysittet i lang tid. Da jeg var yngre, babysittede jeg ofte om aftenen. Det var et afslappet sidejob, men det er meget sjovere at babysitte i timerne efter skole. Når du babysitter om aftenen, er børnene lagt i seng. Men hvis du babysitter om dagen, kan du lege aktivt sammen med dem og lave flere ting sammen. Forleden dag legede Joakim og hans ven med marmorkugler. Da jeg selv så de smukke marmorkugler, blev jeg helt fascineret, så jeg legede med! I de øjeblikke bliver jeg til et barn igen."

Find selv en babysitter eller et babysitterjob!