Susanne & Laura “Vi har tid til hinanden igen, da Laura babysitter en aften om ugen.”

Introduktion

Laura kommer for at babysitte hver tirsdag aften, så Susanne og hendes mand kan tilbringe en aften sammen.

Susanne (mor):

Da vi flyttede hertil, kendte vi ikke nogen. Hvordan skulle vi kunne finde en babysitter, hvis vi ville ud om aftenen? Så, vi prøvede at finde en på nettet. Gennem Sitly fandt vi Laura, og vi kom straks godt ud af det med hinanden. Laura kommer hver tirsdag aften for at passe børnene, så min mand og jeg har tid til at lave noget hyggeligt sammen.

Susanne (mor):

Sommetider tager vi ud og dyrker motion, og sommetider tager vi ud og spiser, eller også laver vi noget andet. Det betyder egentlig ikke så meget, hvad vi laver, så længe vi gør det sammen. Når man har små børn, kan man ikke altid bruge meget kvalitetstid sammen, men det er så vigtigt. Vi er virkelig opmærksomme på hinanden igen, fordi vi ved, at vores børn er i trygge hænder sammen med Laura.

Laura (babysitter):

Jeg babysittede allerede for et par familier, men jeg ville gerne babysitte for flere. En veninde fortalte mig om Sitly, så jeg tilmeldte mig. Susanne sendte mig en besked for at høre, om jeg var ledig, og vi klikkede med det samme. Og ikke bare Susanne og jeg: Jeg kunne virkelig også godt li' drengene, og de kunne li' mig! Jeg kan rigtig godt lide at være hjemme hos dem en bestemt dag om ugen, og sommetider spørger de også, om jeg kan arbejde ekstra dag.

Find selv en babysitter eller et babysitterjob!